Nyír-Clave -  - %menu_position%
Nyír-Clave -  - %menu_position%

Garantált minőség

A CLAVE rendszer működési mechanizmusa


1. lépés: A betöltés a készülék felső fedelének kinyitásával történik.


2. lépés: Adarálás a felső fedél bezárása után kezdődik.Adaráló, melynek forgása rendszeres időközönként irány vált, képes megdarálni a nagyon kemény tárgyakat is, mint például az üvegek és a rozsdamentes acélból készült sebészeti műszereket, akkor is, ha ez nem kifejezetten ajánlatos. A megolvadt műanyag semmilyen károsodást sem okoz. A felső kamrába helyezett terelő, váltakozó mozgásával a daráló egyenletes táplálását biztosítja. A készülék ezen tevékenysége a felső kamra fedelébe helyezett kémlelő nyíláson megfigyelhető.

3. lépés: A fűtés gőz beáramoltatásával történik, mely a hőmérséklet 138C fokra és a nyomás 3.8 bar-ra emeli. A hőmérsékletet egy az alsó kamrában, a hulladék közepén elhelyezett hőmérő szonda szabályozza. A hőmérséklet és a nyomás a két kamrában teljesen megegyezik.

4. lépés: A sterilizáció a 138C fok/3.8 bar 10 percen keresztül történő fenntartása biztosítja. Ezen különböző tényezők matematikai kombinációja lehetővé teszi a fertőzöttségi szint 10 értékre történő csökkentését.Asterilitási feltételek egészen a készülék alsó tartálya ajtajának kinyitásáig fennállnak.

5. lépés: A hűtés, mely lehetővé teszi a hőmér-séklet 80C fokra történő csökkentését,- a hulladék benedvesítése nélkül, - hideg víznek a készülék falára történő permetezésével történik. Egyidejűleg a nyomás csökken.

6. lépés: A hűtő és kondenz víz ürítése a követ-kező fázis.

7. lépés: Az üres fázis teszi lehetővé a készülék belsejében levő maradék vízgőz kicsapódását az alsó ajtó kinyitása, illetve az ürítés előtt.

8. lépés: A készülék kinyitásának biztonságát egy automata zár biztosítja, mely csak akkor teszi lehetővé a rendszer kinyitását, ha a ciklus minden fázisa lezajlott. Ekkor kivitelezhető csak a megdarált és sterilizált hulladék ürítése.

kapcsolatfelvétel